Cariere ABM

Parteneri ABM

Bine ati venit

Portalul ABM este primul proiect de anvergura al ABM Community si unul dintre cele mai ambitioase proiecte sustinute de B.O.S.

Acest portal este dedicat studentilor si tuturor celor care vor sa stie cat mai multe lucruri legate de advertising, marketing sau business, celor pasionati cu adevarat de aceste domenii si care vor sa fie la curent cu tot ce se intampla pe aceste piete.

ABM Community vine in intampinarea vesnicei probleme cu care se confrunta studentii din ziua de azi, si anume lipsa informatiilor utile in evolutia carierei lor in oricare dintre aceste domenii, informatii pe care in mod sigur nu le vor afla de la cursuri sau la seminariile de la facultate.

Acesta comunitate este alcatuita din studenti pasionati ca si voi de aceste domenii, care au dorit cu orice pret sa va impartaseasca informatiile pe care ei insisi le-au cules, prelucrat sau creat in dorinta de a ajuta cat mai mult in ceea ce priveste calitatea, actualitatea si utilitatea informatiilor oferite studentilor.

Cei interesati de advertising si marketing pot gasi pe acest portal informatii dintre cele mai diverse referitoare la aceste domenii, de la notiuni teoretice (clar explicate si exemplificate conform noilor tendinte, dictionar de termeni de specialitate), la chestiuni reale, legate de piata advertisingului si marketingului romanesc sau strain (articole si interviuri, precum si povestile de succes ale unor oameni importanti din aceste domenii).

Cei interesati mai mult de partea de business, de construirea unei cariere fie prin angajarea intr-o firma de success, fie prin deschiderea propriei afaceri, pot gasi aici informatii despre mediul de afaceri din Romania (situatia actuala si viitoare), pasii care trebuie urmati in infiintarea unei firme (chestiuni legate de planul de afaceri, surse de finantare, tipuri de firme si organizarea unei firme), precum si articole, interviuri cu oameni de succes sau recomandari bibliografice.

Nu uitati ca exista cineva care va sustine, care vrea sa va impartaseasca cunostintele si experienta lor si care vrea sa va ajute sa va descurcati cat mai bine prin informatiile valoroase pe care le detineti, prin potentialul vostru creativ, pe o piata puternica cum este cea a muncii.

In speranta ca informatiile acestui portal va vor fi de cat mai mare ajutor, va uram mult success in cariera!

ABM Community


    

Login Membri
User
Pass
Inscriere

Newsletter
Email

Cautacauta cu google        Despre BOS       ABM Community       Parteneri       Harta Site       Contact 

© ABM Community 2004/5/6/7, Toate drepturile rezervate | IE 5, 800x600, 16b | JScript, PHP, MySQL | powered by xilviu