Cariere ABM

Parteneri ABM

Termeni Utilizare
Termeni si conditii de utilizare a site-urilor BOS

 

Business Organization for Students (BOS) este singurul administrator al portalurilor www.abm.ro si www.bosromania.ro.

 

I. www.abm.ro

 

Art 1: Conditii generale pentru utilizarea site-urilor

 

Business Organization for Students (BOS) a proiectat site-ul www.abm.ro ca o platfroma de    e-learning destinata in principal studentilor, dar nu numai, interesati atat de advertising, business si marketing cat si dezvoltare personala, profesionala si o cariera solida in aceste domenii si nu numai. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare care vor fi detaliate mai jos, dar si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. In momentul in care ati accesat site-ul si cand il parcurgeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Acestea prevaleaza asupra oricarei intelegeri pe care o puteti  avea cu BOS, cu toti membrii organizatiei sau doar cu o parte dintre acestia.

 

Art 2: Drepturi de proprietate intelectuala

 

Art 2.1: Drepturi de autor si/sau drepturi asupra oricarei forme de continut a site-ului.

 

BOS se considera a fi singurul autor al site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea BOS sau a unor terti care au autorizat BOS sa le utilizeze. Va atentionam ca din acest site se pot conecta website-uri apartinand unor terti, parteneri BOS, administrate independent de acestia. Utilizarea de catre dumneavoastra a unor astfel de site-uri este conditionata de respectarea termenilor si conditiilor impuse de respectivele terte parti si de angajamentele de confidentialitate ale acestora, pe care va recomandam sa le cititi.

 

Continutul prezent in acest site, oricare ar fi forma acestuia, este protejat conform cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale continutului site-ului de mai sus sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

 

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a continutului site-ului, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la BOS, este strict interzisa si constituie infractiune de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Art 2.2: Drepturi de marca

 

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea numelui BOS fara a fi obtinut in   prealabil autorizatie de la organizatie constituie infractiunea de contrafacere care se  pedepseste conform legilor în vigoare.

 

Art.3 Informatii despre servicii

 

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de servicii distribuite de BOS.

 

BOS isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la evenimentele organizate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea membrilor sai.

Organizatia BOS este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la proiectele  prezentate precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.

 

Art.4 Hyperlink-uri

 

Plasarea unui hyperlink spre site-ul http://www.abm.ro/ necesita o intelegere prealabila in scris de la BOS. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului BOS.

BOS nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul http://www.abm.ro/ si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

 

Art.5 Limitarea responsabilitatii

 

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, BOS si nici membrii sai, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra proiectelor corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a serviciilor oferite de BOS sau de membrii sai. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la informatiile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie, deci, sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

 

Art.6 Obligatiile utilizatorului

 

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont in cadrul portalului. In cazul in care administratorul are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera.

 

Utilizatorului ii este interzis sa transmita/publice prin intermediul site-ului mesaje sau informatii al caror continut:

este obscen, grosolan, aduce atingere sau este in masura sa aduca atingere anumitor persoane, interese sau relatii sociale, dar nu numai;

contine oferte comerciale;

contine informatii cu caracter politic;

nu corespund (din punctul de vedere al administratorului) scopului portalului si mediului educational destinat acestuia.

In cazurile in care administratorul apreciaza ca un utilizator nu respecta conditiile si termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere in orice mod scopului portalului, administratorul poate restrictiona accesul utilizatorului la portal.

 

Restrictionarea poate insemna:

stergerea mesajelor al caror continut nu respecta termenii si conditiile portalului;

suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine;

stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile portalului.

Restrictionarea accesului utilizatorului poate sa fie sau nu precedat de avertismente, in functie de aprecierea exclusiva a administratorului.

 

De asemenea, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile portalului. Administratorul nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii acestui site.

 

Art.7 Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

 

Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

Art.8 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de nerespectarea intelegerilor existente intre parti, acordul respectiv inceteaza.

 

 

Art.9 Actualizarea conditiilor generale

 

BOS isi rezerva dreptul de modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.
    

Login Membri
User
Pass
Inscriere

Newsletter
Email

Cautacauta cu google        Despre BOS       ABM Community       Parteneri       Harta Site       Contact 

© ABM Community 2004/5/6/7, Toate drepturile rezervate | IE 5, 800x600, 16b | JScript, PHP, MySQL | powered by xilviu