Cariere ABM

Parteneri ABM

Planificare carierei
  Incepe  prin  a  fi  voluntar

Nerve yourself for

voluntariat 

 

De unde incepe totul...

 

Ti s-a intamplat sa vrei sa iti bagi picioarele pentru ca toate pareau impotriva, dar ti-ai luat inima in dinti si ai reusit sa mergi mai departe?... pentru simplul motiv ca iubesti ceea ce faci! Ai cunoscut placerea de a pocni din degete ca in sfarsit ai descoperit Ideea ? Aceea Idee din care construiesti proiecte care te fac sa simti ca traiesti din plin. Dupa atata munca se scuza, ai cap sa il mai uiti cateodata. Si nu-i asa, ai gandit si ai ales sa iti explorezi potentialul la maxim.

 

Sigur exista pentru fiecare dintre noi o cauza a societatii in care traim ce ne poate determina sa trecem prin toate aceste stari  - totul voluntar.

 

Tu in ce cauza crezi?

 

 

BOS te invita la Debate-ul

A incepe sau a termina prin a fi voluntar

Cum poate voluntariatul sa puna baza unei cariere sau sa o incununeze

 

Cand: 17 octombrie, ora 12:00

Unde: sala AGIR, vizavi de ASE Comert

Invitati speciali:

 

Leslie Hawke

leslie hawke 

Poate ca multi o cunoasteti ca fiind mama actorului Ethan Hawke, dar sunt multe de spus despre Leslie Hawke si activitatea sa in Romania.

Leslie Hawke a venit in Romania in calitate de voluntar al United States Peace Corps in anul 2000.  In 2001, impreuna cu Maria Gheorghiu, a initiat programul Gata, Dispus si Capabil (“Ready, Willing & Able”) destinat femeilor si copiilor saraci. Aceasta in timp ce lucra ca voluntar Peace Corp pentru Fundatia de Sprijin Comunitar, un ONG local din Bacau.  

Hawke si Gheorghiu au pornit un ONG romanesc, Asociatia Ovidiu Rom, prin care au extins campania Gata, Dispus si Capabil in Bucuresti, in anul 2004. 

In ianuarie 2005, USAID i-a acordat lui Leslie Hawke the Outstanding Citizen Citation pentru "dezvoltarea programelor Gata, Dispus si Capabil in beneficiul copiilor si familiilor sarace de romi" GDC a primit si premiul “Best Practices” din partea  Pro-Child Association pentru modul inovativ de strangere locala de fonduri si premiul special al juriului pentru excelenta la Gala „Oameni pentru oameni” din 2003, organizata de American Chamber of Commerce.

Leslie Hawke a acumulat o experienta de 25 de ani in publishing educational, strangere de fonduri si dezvoltare de programe non profit inainte de a veni in Romania.

Pe 28 octombrie 2006 va avea loc a doua editie a Halloween Charity Ball, in al carui comitet de organizare Leslie Hawke este membru.  Cu aceasta ocazie va aparea in prim plan initiativa nationala Fiecare copil in scoala.

 

Lucian Mandruta

lucian mandruta

In prezent Redactor Sef al Observatorului Antena 1, Lucian Mandruta a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti. A inceput cariera in televiziune inca din anul 1992 si s-a remarcat ca prezentator al emisiunii « Chestiunea Zilei » precum si ca prezentator de stiri al SOTI. A urmat cursuri de specializare in Washington, in cadrul CNN si Voice of America (VOA). In 1994 s-a numarat printre fondatorii postului Tele 7 abc, in cadrul caruia a fost prezentator de stiri si emisiuni.

Din 1997 a fost Editor de Stiri pentru Pro TV, unde a prezentat stirile de noapte alaturi de Adina Gorita. In anul 2000 a lucrat pentru Ziarul Financiar, un an mai tarziu a pus bazele firmei Alter Media, iar din 2003 este cunoscut publicului larg ca membru in echipa Antenei 1.

 

Dragos Dehelean

dragos dehelean 

Dragos Dehelean este in prezent Director General al Selenis, agentie de consultanta in comunicare, specializata in folosirea mediului online. A participat la realizarea primului portal romanesc dedicat Responsabilitatii Sociale a Companiilor (CSR) - www.responsabilitatesociala.ro si este membru in Consiliul de Conducere al ARRP.  

Din 2001 este membru fondator si Presedinte al Asociatiei de Comunicare Ethos . In aceasta calitate a derulat proiecte precum Olimpiadele Comunicarii, Gala Societatii Civile sau Festivalul de Comunicare Digitala Internetics.

 

 

Partener campania Incepe prin a fi voluntar: Mc’Donalds Romania

 

Cum poti participa

Accesul se face pe baza de:

  • invitatie completand formularul aici
  • prin participare la activitatile organizate de BOS la standul din ASE Comert, etaj1 in saptamana 9-13 octombrie

 

Afla cum te ajuta voluntariatul in cariera!

Inscrie-te pana pe data de 15 noiembrie 2006, ora 15:00. Pe 16 noiembrie invitatiile vor fi deja prezente in inboxul tau.

 

Proiectul isi propune sa ne faca sa reflectam asupra implicarii noastre in societate si poate sa incepem sa credem in voluntariat . Credinta este primul pas.

 

Dar, tineri fiind si la inceput de drum, ne gandim la cariera. Exista activitati de voluntariat care ne pot deschide drumul in cariera? Cand si unde putem fi mai utili pentru ceilalti si pentru noi?

 
BOS  -  Business  Organization  for  Students  [2006-10-11]
Salveaza articolul | Recomanda unui prieten
"When  the  student  is  ready,    the  teacher  will  appear" Incepe  prin  a  fi  voluntar  -  The  "After-Event" Cum  sa  obtinem  jobul  dorit? A  deschide  sau  nu  propria  ta  afacere   Avantaje  si  dezavantaje  in  demararea  propriei  afaceri |    

Login Membri
User
Pass
Inscriere

Newsletter
Email

Cautacauta cu google        Despre BOS       ABM Community       Parteneri       Harta Site       Contact 

© ABM Community 2004/5/6/7, Toate drepturile rezervate | IE 5, 800x600, 16b | JScript, PHP, MySQL | powered by xilviu